miércoles, 28 de enero de 2009

Santa Coloma de Gramenet "BARTOMEU S.L"

Al final el nostre alcalde senyor: “Bartu” com li solen anomenar “la gent de confiança”, ha decidit tirar endavant el projecte de les pistes, sense esperar la resposta de l’assemblea que va fer el club el passat divendres dia 23 de gener. En aquesta assemblea es pretenia decidir democràticament entre els socis del club, que fer amb el projecte. A aquest alcalde li podríem aplicar la famosa dita de: “todo por el pueblo, però sin el pueblo”. Be, fent referència un altre cop al ple del passat 30 de juny on procuràvem, buscar possibles solucions per les pistes de 400m, li vam fer una pregunta a la qual l’alcalde va respondre, sense pensar-s’ho dos cops: “Estamos legitimados para hacer lo que nos de la gana” (paraules textuals del mateix).

Ara be, jo em pregunto: Està portant a terme correctament el seu mandat?. Sota el meu punt de vista NO. A continuació esmentaré dades sobre Santa Coloma com la superfície que té de 6.57km2 amb una densitat de població de 17.859,36hab./km2 ..Pobles amb menys superfície i menys habitants tenen unes pistes de 400m.

El nostre senyor “Bartu” l’únic que sap fer és: edificar, i curiosament ha trobat una forma d’edificar ,efectivament, em refereixo a aquests gegants de pisos que està fent per Sta. Coloma, és la forma que ha trobat per continuar construint en massa. No està manipulant Santa Coloma com una empresa privada?, la veritat es que sí, perquè moltes de les coses les fa sense pensar en el poble.


L’altre dia un soci, indagant per Internet va trobar informació sobre unes pistes de 400m construïdes a Múrcia a l’any 2006, el pressupost era al voltant de 880.000€; A nosaltres el pressupost que ens van donar abans de juny va ser de 6.000.000€ (per les pistes de 400m). Per la “nyapa” que volen fer ara han pressupostat 3.000.000€. Com que a Múrcia es poden construir unes pistes acceptables de 400m per menys d’un mil·lió d’euros i aquí, per construïr una de 250m es gasten tres mil·lions?


La meva última pregunta és: perquè tenen tanta presa ara mateix en fer unes pistes de 250m? (nosaltres ja en tenim unes, i no les volem inutilitzar mentre duren les obres, aproximadament 10 mesos en els quals els socis no podrem entrenar),és que necessiteu justificar la despesa dels diners que el govern central ha aportat als Ajuntaments de tota Espanya per fer obres públiques i baixar la taxa d’atur. D’esser així si us plau gasteu aquests diners d’una forma més correcta i acceptable, fent un favor al poble a l’atletisme, al poble i als futurs atletes colomencs.



PISTES DE 400m SI! NYAPES NO!

No hay comentarios:

Publicar un comentario